Υπηρεσίες

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και γκάμα βιολογικών σκευασμάτων και λιπασμάτων καθώς και ιδιαίτερες τεχνικές που απαιτούνται ώστε να παράγει κάποιος βιολογικά προιόντα.


dpp 025-web

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Τρεις πτυχιούχοι Γεωπόνοι είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας σε κάθε πρόβλημα που αφορά την καλιέργειά σας με υπεύθυνη και τεκμηριωμένη άποψη.

Με συχνές επισκέψεις στο χωράφι και με παρακολούθηση του ιστορικού της καλιέργειας στον υπολογιστή προχωράμε μαζι βήμα-βήμα λύνοντας το προβλήματα και διασφαλίζουμε την παραγωγή σας.

 


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Σε συνεργασία με γνωστούς φορείς πιστοποίησης μπορούμε να σας εντάξουμε σε καθεστώτα είτε βιολογικής καλλιέργειας είτε ολοκληρωμένης διαχείρησης για όποια καλλιεςργεια σας ενδιαφέρει.


ΑΝΑΛΥΣΕΙΣdpp 069-web

Τώρα που το κόστος παραγωγής των προϊόντων έχει εκτιναχθεί μπορούμε να κάνουμε οικονομία στην λίπανση με μία πλήρη ανάλυση του εδάφους. Επίσης για να είμαστε σίγουροι ότι το νερό του ποτίσματός  μας είναι κατάλληλο μπορούμε να κάνουμε ανάλυση νερού.

Μπορούμε ακόμα σε συνεργασία με εξειδικευμένο εργαστήριο  να προβούμε σε ανάλυση ελέγχου υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων για οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει.


ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ

Κάθε χρόνο δοκιμάζουμε νέα προϊόντα σε σπόρο, λιπάσμα ή φάρμακο για να διαπιστώσουμε πρώτοι εμείς την συμπεριφορά και την απόδοσή τους στις δικές μας συνθήκες πριν σας το προτείνουμε.


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΦΟΔΙΩΝ

Η εταιρεία διαθέτει δύο οχήματα μεταφοράς γεωργικών εφοδίων και μπορεί να μεταφέρει την παραγγελία στο χώρο σας άμμεσα.

Μαυρίδης Δ. Μ.Ε.Π.Ε.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

Δενδρύλλια, Καρυδιές, Καρυδιές Καλιφόρνιας, Καρυδιές Τσάντλερ, Kαρυδιές Chandler, Kαρυδιές Φρανκέτ, Kαρυδιές FRANQUETTE, Kαρυδιές Φερνόρ, Kαρυδιές Fernor, Καλλιέργεια Καρυδιάς, Φυτώρια, Λιπάσματα, Σπόροι, Φυτά

Χρήσιμα

Που βρισκόμαστε

1ο χλμ. Επαρχ. οδού Ζυγού - Πετεινού

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info [at] mavridisagro.gr

Τηλέφωνο: 25410 - 73096 / 92272

Τηλεομοιοτυπία: 25410 92282

Κινητό: 6944544087

To παρόν website φιλοξενείται και υποστηρίζεται από την JustHost.gr