2541092272, 6944544087 info@mavridisagro.gr

Καρυδιες Τσαντλερ (Chandler)

Καρυδιες Τσαντλερ, ποικιλία Αμερικανικής προελεύσεως.  Μεσοόψιμη και πλαγίοκαρπη ποικιλία, οι καρυδιες Τσαντλερ (Chandler) παρουσιάζουν πολύ μεγάλη παραγωγικότητα από τα πρώτα χρόνια ζωής της. Ενδείκνυνται για παγόπληκτες περιοχές, καθώς ανθίζουν μετά τις 20 Απριλίου και παρουσιάζουν μικρή ευαισθησία στη βακτηρίωση και στην ανθράκωση.

Η απόδοση της καρυδιάς Τσάντλερ είναι συνεχής και πολύ ικανοποιητική. Ο καρπός της έχει καλό κλείσιμο και κέλυφος μέσου πάχους με εύκολο αποχωρισμό της ψύχας και μέγεθος είναι μέτριο έως μεγάλο (12-14 gr βάρος) και το χρώμα της ψύχας είναι ανοιχτοκίτρινο κατηγορίας extra.

Επικονιαστές κατάλληλοι θεωρούνται οι:  Franquette, Fernor, Fernette.

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάλληλη επιλογή αγοράς δενδρυλλίων καρυδιάς, επικοινωνήστε μαζί μας.  Ένας εκπρόσωπος θα δώσει λύση σε όλες τις απορίες σας.

Η Mavridisagro παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλους τους παραγωγούς που συνεργάζονται μαζί μας, σε θέματα φυτοπροστασίας και τεχνικών καλλιέργειας, από την έναρξη της καλλιέργειας μέχρι και το τελικό στάδιο της συγκομιδής.

Γενικές Πληροφορίες

Καταγωγή: Καλιφόρνια, Πανεπιστήμιο Davis
Ονομασία: W.H. Chandler, καθηγητής δενδροκομίας στο Πανεπιστήμιο UC Davis

 

Δείτε παρακάτω τις ποικιλίες δενδρυλίων καρυδιάς

Καρυδιά Τσάντλερ | Καρυδιά Φρανκέτ | Καρυδιά Φερνόρ | Καρυδιά Ρόντε ντε Μοντινιάκ | Καρυδιά Λάρα

Επίσης:  Άρθρα για την ποικιλία Τσάντλερ της εταιρείας Mavridisagro  (Infolive.gr)